Csütörtökök a Facebookon: 

2022. július 21. – Hangos könyvtár

2022. július 14. – Állati jó bemutató

2022. július 7. – Katica és a dínótojás

2022. június 23. – MiniLogiKaLand

Ezek a csütörtökök már voltak:

Július 21-én

Tárt kapukkal várunk mindenkit utolsó, programzáró gyere(k) csütörtökünkre július 21-én 10-13 óra között.
A programról mi gondoskodunk, lesz – mint mindig – kézműveskedés, diavetítés, színezők, társasok, jókedv és vidámság! 🙂

Július 14-én Állati (jó) bemutató Tóth Gáborral

A gyerekek interaktív és dinamikus előadás keretében ismerkedhettek meg a környezetükben élő házi- és vadállatokkal, azok mindennapjaival és viselkedésük mozzanataival. Tóth Gábor  magával ragadó stílusában szórakoztató és hasznos tudás birtokába kerültek a gyerekek.

Képek elérhetőek itt is!

Július 7-én 

A nap képei elérhetőek itt is!

10 órakor kezdődik Katica és a dínó tojás – meseelőadás a Bogárháton előadásában

Bevezető a mesébe:

Katica egy különleges tojásra bukkan, amiről kiderül, hogy egy Hungarosaurus hagyta el. Bogaras bácsival és a gyerekekkel visszautaznak az időbe, hogy visszajuttassák a tojást az anyukájának. Útjukon ősi rovarok is segítik őket, köztük egy óriás szitakötő.

10 és 12 óra között az Utazó Digitális Élményközpont bemutatóinak célja a digitális becsatlakoztatás, az érdeklődés felkeltése a legújabb technikai fejlesztések iránt  Mindezt interaktív formában teszik, hogy így a gyerekek maradandó emlékekkel távozhassanak a könyvtárból.

Június 30-án Horváth Zoli, akit a Játékkunyhóból már  jól ismerhetünk, látogat el hozzánk környezetvédelemmel kapcsolatos játékokkal!

  • ökolábnyomozás
  • zöld kvíz
  • csapatjátékok
  • zöld társasok
  • zöld könyvespolc

A hőhullám ellenére Horváth Zoli lelkesen magyarázta a játékszabályokat, Koncz Erika segítette a kézműveskedőket, és a könyvtár is újra megtelt élettel!

Képes élménybeszámoló elérhető itt!

Június 23-án 10 és 13 óra között az  Otthon Segítünk Alapítvány (OSA) munkatársai jönnek el hozzánk játékaikkal, játékos ötleteikkel. A programot 5 éves kortól ajánlják a gyerekeknek! A LogiKaLandról a következő bekezdésben olvashatnak, hozzánk csak a MINI verzióját hozzák el.

A LogiKaLand keretében egy újszerű, a fantáziát megmozgató játéksorozatra hívják a gyermekeket, gyermekes családokat a fejtörő feladatok világába.

Cél, hogy felkeltsék érdeklődésüket, kipróbálhassák ötletességüket, a megoldások által sikerélményt szerezhessenek és mindenekelőtt egy jót játszanak. Olyan feladatokat állítanak össze, amelyek együttműködésen alapulnak, élménypedagógiai módszereket használnak és a tapasztalati tanulást segítik elő. Reményeink szerint későbbi tanulmányaik során tudják majd használni az itt szerzett sikerélményeket, tapasztalatokat. 

Élménybeszámoló képekben a galériában, vagy ide kattintva érhető el!

X