Állandó kiegészítő programok kísérik foglalkozásainkat!

Részvételi díj nincsen!  A legkisebbeket is programokkal várjuk a könyvtárba!

Június 30-án Horváth Zoli, akit a Játékkunyhóból már  jól ismerhetünk, látogat el hozzánk környezetvédelemmel kapcsolatos játékokkal!

  • ökolábnyomozás
  • zöld kvíz
  • csapatjátékok
  • zöld társasok
  • zöld könyvespolc

Július 7-én 

 Katica és a dínó tojás a Bogárháton előadásában 

Katica egy különleges tojásra bukkan, amiről kiderül, hogy egy Hungarosaurus hagyta el. Bogaras bácsival és a gyerekekkel viszautaznak az időbe, hogy visszajuttassák a tojást az anyukájának. Útjukon ősi rovarok is segítik őket, köztük egy óriás szitakötő. 

Július 14-én Állati (jó) bemutató Tóth Gáborral

Július 21-én meglepetés!

Ezek a csütörtökök már voltak:

Június 23-án 10 és 13 óra között az  Otthon Segítünk Alapítvány (OSA) munkatársai jönnek el hozzánk játékaikkal, játékos ötleteikkel. A programot 5 éves kortól ajánlják a gyerekeknek! A LogiKaLandról a következő bekezdésben olvashatnak, hozzánk csak a MINI verzióját hozzák el.

A LogiKaLand keretében egy újszerű, a fantáziát megmozgató játéksorozatra hívják a gyermekeket, gyermekes családokat a fejtörő feladatok világába.

Cél, hogy felkeltsék érdeklődésüket, kipróbálhassák ötletességüket, a megoldások által sikerélményt szerezhessenek és mindenekelőtt egy jót játszanak. Olyan feladatokat állítanak össze, amelyek együttműködésen alapulnak, élménypedagógiai módszereket használnak és a tapasztalati tanulást segítik elő. Reményeink szerint későbbi tanulmányaik során tudják majd használni az itt szerzett sikerélményeket, tapasztalatokat. 

Élménybeszámoló képekben a galériában, vagy ide kattintva érhető el!

X