Kölcsönözhetők!
Garantáltan jókedvet és nevetést biztosító, izgalmas társasjáték, amely fájdalmasan vicces pillanatokat fog okozni! A Jógi társasjáték kicsit idézi a Twister nevű társasjátékot, azonban itt nem kipörgetni kell, hogy hova tegyük a kezünket/lábunkat, hanem kártyát kell húzni, azon van az utasítás. Legtöbbször a kártyát valamelyik testrészünkön meg kell tartani miközben pl. az egyik lábunkat felemeljük.
Cica, pizza, taco, gida, sajt – jól tartsátok észben ezt az öt szót. Amint az egyik kártya megegyezik a kimondott szóval, minél gyorsabban rá kell csapnotok a központi paklira. Aki a leglassabb volt, az kapja a paklit. Az lesz a győztes, aki előbb megszabadul a lapjaitól. De vigyázzatok! Az agytekervényeitek nem mindig tudnak úgy forogni, ahogy szeretnétek.
Bohókák a kellemesen jellemes kártyajáték. Ezekről a mókás bohókákról tudni kell, hogy szenvedélyesen űzik mind a hobbijukat, mind a hivatásukat. Mindegyikőjüknek a szenvedélyükhöz köthető neve van pl. Dr Bohóka, Mester Bohóka. Legfeljebb 3 szál természetes hajuk van a fejük tetején. Nagyon cuki, kedves grafikájú kártyajáték. A kártyákon nem szerepel szöveg, vagy szám, csak a Bohókás párokat kell felismerni, ezért kifejezetten gyerekeknek ajánlott 5 éves kortól. A játék célja: gyűjts össze minél több kártyát úgy, hogy egy egyenes kártyasor két végére ugyan olyan Bohókát állítasz. A játék könnyen tanulható, de nem könnyű benne nyerni.

Az ikonikus játék, amelyre biztosan mindenki emlékszik.
EGYSZERŰ SZABÁLYOK ÉS RENGETEG SZÓRAKOZÁS!

A játék célja kitalálni, hogy az ellenfél melyik karaktert húzta/választotta. Ahhoz, hogy az egész folyamat egy kellemes játékká váljon, egyszerű kérdéseket kell feltenni, amelyekre csak „igen” vagy „nem” lehet válaszolni. Szabad kérdezni a nemről, a hajszínről, az arcszőrzetről, valamint minden olyan részletről, amit a játékosok észrevesznek! Példakérdés: „Szőke haja van a karakterednek?” vagy „Visel kalapot a karaktered?”.

X